sobota 14. júna 2014

Júnové (zatiaľ) nákupy ♥

Ahojte :) Konečne som napísala nový článok - tentoraz nákupy. Dnes tu máme kategórie kozmetika (ako pečujúca, tak aj dekoratívna), doplnky a knihy. A na konci vás čaká malý bonus. :) Dúfam že sa vám to bude páčiť :) Tak hor sa do čítania! :)

__________________________________________________________________

A začneme KOZMETIKOU!
A to PEČUJÚCOU:



Toto som si chcela kúpiť už dávnejšie. Úplne úžasný "balzam" na ruky :3 (Hand lotion)
Je to od Balea, nejaká limitovaná edícia - San Francisco. Je úúúúúplne úžasný :3 Stál okolo 2,69€ (nie som si celkom istá) a určite ho odporúčam :3 Kúpila som ho v DM :)



Ako ďalší tu mám tento krém - tiež som po ňom dlhšie túžila. Znova Balea, limitovaná edícia - Paris. Je super, krásne vonia :3 Obidva produkty sú také ľahko rozotierateľné, skoro až tekuté, pretože ja nenávidím krémy ani nič mastné :) Stál menej ako ten "balzam" ale cena sa pohybuje nejak tak podobne :) Tiež vrelo odporúčam :) (tiež z DM)



Ďalšia Balea - limitovaná edícia :) Tentoraz telové mlieko - Mango Mambo. takisto ako predošlé 2, nie je mastné, je ľahko rozotierateľné, skoro tekuté :) Stálo približne toľko, čo predošlé 2 a mám ho taktiež z DM :) Úplne dokonale vonia a určite ho všetkým odporúčam :3


Ďalšia Balea :D tentoraz Deo roll-on :) DOKONALE vonia :3 (kokos a nektarinka) a stál niečo cez € :) fakt vydrží a čím viac sa potíte, tým viac sa uvoľnuje :) Tiež z DM :) Ďalšia moja TOP-ka ^^


Toto mám tuším z Kauflandu :) Krémový scrub (peeling) - broskyňový :) Stál okolo eura :) krásne vonia, ale neviem vám ho zhodnotiť, lebo ja peelingy moc nepoužívam :D ale určite si už nechcem kúpiť krémový, lebo (aj keď neviem či to je tým) strašne rýchlo, akokeby tuhne, takže ho treba strašne rýchlo rozotrieť :) takže to je pre mňa také mínus :)


1. slnečný krém, ktorý som ochotná na seba natrieť :D znova z Kauflandu, myslím že stál tak 1-2€ :) nie je mastný, ale je taký hustý, urobí na pokožke akokeby ochranný film :) aj keď, keďže je taký hustý, tak sa ťažko rozotiera a zaberie to trocha času :) ale to že nie je mastný, mi to vyváži ;D


Garnier - odličovacie obrúsky, ktoré sa starajú o pleť :) stáli 3,99 a pôvodne som si ich nechcela kúpiť, ale zistila som, že ak si kúpim ľubovolné produkty značky Garnier, dostanem pleťovú vodu zdarma :3 a obrúsky sa vždy šiknú, no nie? :D zatiaľ mi prídu celkom v pohode a pekne voňajú :3 kúpila som ich v DM :)


Garnier - odličovač na vodeodolný make-up. Tak na tento odličovač mi kamarátka spievala hotové chvály, tak som sa ho rozhodla kúpiť. Hneď ako som prišla domov som ho vyskúšala. Je fakt dobrý, odlíči skoro všetko a pekne vonia :) 3,99€ - DM :)


Túto pleťovú vodu som dostala zdarma :3 Je celkom dobra a pekne vonia :) Normálne stojí 3,99€ a dá sa zohnať v DM :)


Aby som dostala tú pleťovú vodu (vyššie) zdarma, musela som si kúpiť produkty Garnier za aspoň 7,99€. No a ten odličovač a obrúsky stáli dokopy 7,98€. No nezabili by ste ich?! Predtým som si pozerala aj túto masku, a tak keď som zistila, že mi chýba 1cent, zobrala som si aj ju. Stojí, tuším 1,75€ a je na 2 použitia. A kúpila som ju v DM. To je tak všetko čo k nej poviem.


K tomuto ma zase ukecala kamoška :D Sú to také "nálepky" ktoré máte na tvári 10-15 min. a potom keď si ich strhente, mali by ste ju mať čistejšiu. Každý balíček je zameraný na niečo iné (brada a čelo, nos...), každý je na 3 použitia (obsahuje 3 také menšie "balíčky") a každý stojí 1,95€. Sú celkom dobré, myslím že aj fungujú :) Kúpila som ich v DM :)

A teraz DEKORATÍVNA KOZMETIKA:
(nie je jej veľa :D)



Zmatňujúci púder od Essence - stál okolo 2,50€ a kúpila som ho v DM. Je celkom dobrý - nemám mu čo vytknúť, ale ho ani za čo pochváliť. Možno tak za vôňu :D Viem že nevyzerá novo, ale zistila som že už nemám dávať istej osobe do ruky púder :D Rovno jej kydol na zem... Plánujem si kúpiť nový, lebo tento je fakt na cucky...



Toto som si kúpila znova na doporučenie (a ukecávanie) jednej kamošky :) Vodeodolná riasenka Get big lashes :) Je fakt dobrá :) dodáva objem, nezlepuje riasy :) Ešte som rozmýšľala nad jednou Dermacol (takou kvetinkovou) za 3,99€ (táto stála 2,69€) ale tá fakt dosť zlepovala riasy a hrozne ich predlžovala, nedodávala objem - čo nebolo najlepšie (keďže ja mám strašne dlhé riasy - ani ich nemám nejak riedke) takže som sa rozhodla pre túto :) kúpila som ju v DM :)

Teraz dám DOPLNKY:



Snapback šiltovka: Boys - Girls (kamoška má podobnú, len ju má zvrchu čiernu s bielym nápisom Black a šilt má zospodu biely s čiernym nápisom White) - zas ma ukecala kamoška :D je selkom pekná, aj keď sa mi podľa mňa nehodí :D Stála 6,95€ - New Yorker.

A posledné, INÉ:


5. diel Malých Klamárok - Zlomyseľné. Pozerám seriál a zatiaľ som prečítala 7 dielov :) (doma mám teraz už 5 :3) cez leto si dokúpim 6. a 7. (ktorý nemali v knižnici, takže si ho prečítam až keď ho budem mať doma :)) už sa teším ^^ Mala som poukážku do Panta Rhei ale kniha stála 9,90 € :) všetkým čo nečítali knihy ani nevideli seriál - VRELO ODPORÚČAM! :) (aj keď sa v tom pravdepodobne stratíte - čítam to už druhý krát :D a kamoška zas pozerá seriál druhý krát :D)

A taký BONUS NA ZÁVER: 
(aby ste vedeli ako skončíte po celodennom výlete na Minčol, ak sa nenatriete krémom a praží slnko :D)


A naživo to bolo skoro až bordové :D

MAJTE SA DOBRE A UŽÍVAJTE SI! ^^
♥  Vaša Toshie :)





















4 komentáre: