pondelok 16. januára 2017

Hell Week - úvod

Ahoj,
minulý týždeň som strávila na lyžiarskom výcviku s triedou, k blogu som sa preto vôbec nedostala. Síce som mala pripravený článok, ale nebola som s ním spokojná, preto som ho radšej nezverejnila. Ešte stále neviem ako presne ho poupraviť, takže si ho naďalej nechávam v konceptoch.
Dnes tu som však s niečím iným. Pred pár dňami som na internete našla nórsku výzvu s názvom 'Hell Week' a rozhodla som sa, že sa na to podujmem. A zdalo sa mi ako dobrý nápad, že by som svoj postup zaznamenávala práve na blog.



Čo to vlastne je? 

Cieľom tejto 7-dňovej výzvy je znovu objaviť chuť do života, pochopiť význam tých najv­šed­nej­ších vecí, objaviť svoje lepšie ja a zmeniť svoj pohľad na svet.
Má 7 základných pravidiel, ktoré treba dodržiavať po celé plnenie tejto výzvy a na každý deň je aj nejaká špeciálna úloha.

7 základných pravidiel:

  1. Vstá­vajte o 5:00 ráno a do postele choďte o 22:00.
  2. Zostá­vajte sústre­dení a dobre nala­dení po celý týž­deň, pra­cujte naozaj tvrdo.
  3. Striktne sa držte ďalej uve­de­ného plánu (denný plán, ku každému dňu pridám samostatný článok).
  4. Buďte pozi­tívni, plní ener­gie a aktívni.
  5. Sle­do­va­nie tele­ví­zie je abso­lútne zaká­zané. Rov­nako ako sociálne siete a súkromné hovory počas pra­cov­nej doby, resp. počas doby vyučovania. Po nej si vybavte, čo potre­bu­jete, avšak naozaj len tie nevy­hnutné veci.
  6. Zahrňte do svojho života fyzickú prácu alebo cvi­če­nie.
  7. Celý týž­deň sa stra­vujte zdravo: žia­den fast food, žiadne slad­kosti.
Ak chcete túto výzvu vyskúšať cez pracovný týždeň, odporúčam vám začať v utorok. 4. deň je totižto deň bez spánku a takto vychádza na piatok, cez víkend tak budete mať dostatok času na oddych.

Zdroj informácií: STARTITUP

Tak čo, idete do toho niekto so mnou?

2 komentáre:

  1. dobrý deň
    Získanie legitímna úver bol vždy veľký problém pre ľudí, ktorí sa potrebujú peniaze.
    Ľudí, ktorí potrebujú pôžičku sú viac znepokojení úverové a zabezpečenia.
    Mňa si starosti, ak ste ma kontaktovať teraz vám spokojnosť vašich finančných potrieb, pretože ja som legitímne veriteľa akreditované dom veritelia. My pôžičku úroková sadzba je 4% a
    Ak máte záujem o získanie finančnej pomoci, kontaktujte ma. Tu je môj email: lucastrid123@gmail.com
    Ďakujem vám za vaše pochopenie.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Chcel by som poďakovať spoločnosti Lapo Micro Finance za poskytnutie pôžičky. Niekoľkokrát som bol oklamaný, keď som sa pokúšal získať pôžičku, kým som nenatrafil na spoločnosť Lapo Micro Finance, ktorá mi poskytla pôžičku v hodnote 23 000 dolárov na starostlivosť o moje choré dieťa. Ak dnes potrebujete skutočného veriteľa, kontaktujte Lapo a nenechajte sa zmiasť. Kontaktný e -mail: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    OdpovedaťOdstrániť