nedeľa 15. marca 2015

Motivácia

Ahoj,
po dlhej dobe som sa dostala k napísaniu nového článku! Dnes to bude niečo také viac fitness. Napíšem vám zopár bodov, ktoré by vám mohli pomôcť motivovať sa ku cvičeniu, prípadne k zdravej a pravidelnej strave. Ak by ste mali nápady na články, dajte mi vedieť! A tiež mi dajte vedieť, či chcete pokračovanie tej 'série' o vlasoch :)


1. Zoznam. Zober si papier, pero a zapíš si všetky výhody cvičenia, či zdravej stravy. Napíš si tam čokoľvek, pokojne aj hlúposti. V chvíľach, keď stratíš motiváciu si celý zoznam prečítaj a spomeň si prečo si vlastne začala.



2. Obrázky. Posťahuj si všelijaké motivačné obrázky. Môžu to byť obrázky s citátmi, obrázky vypracovaných dievčat, obrázky jedál... Je to na tebe. A daj si ich všade. Na pozadie počítača, mobilu, sprav si fitness nástenku, zošit... Čokoľvek. No daj si ich na viditeľné miesto, nech ťa motivujú deň čo deň.


3. Zápisník. Zožeň si nejaký zápisník a všetko si doňho zapisuj. Ako sa ti dnes darilo, čo si robila, či si prekonala nejaký svoj osobný rekord, či si so sebou spokojná apod. Časom si ho môžeš prečítať a zistíš ako si sa zlepšila.


4. Fotky. Každé 2-3 týždne sa odfoť a budeš mať lepší prehľad o tom ako si pokročila.


5. Optimizmus. Mysli pozitívne. Ver, že dokážeš to, čo si si zaumienila. Ak budeš sama veriť, že to nedokážeš, tak to nedokážeš. Si úžasná, silná a šikovná, tak sa nepodceňuj!


A ako ste na tom vy? Žijete zdravo a športujete? Páčil sa vám tento článok? Chcete ďalšie takéto články?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára