piatok 30. decembra 2016

Tipy a triky do života

Ahojte!
Na blogu bolo dlho mŕtvolné ticho, no ja som sa konečne dostala do "dievčenskej" nálady a mám hneď niekoľko pripravovaných článkov. Dnes to bude zopár tipov a trikov čo vám zjednodušia mnoho každodenných úkonov. Tak poďme na to! (Tento článok mi tu leží už takmer rok a ani som o tom nevedela!)



1. Belšie zuby? 
Kto by to nechcel? A ako na to jednoducho? Asi každý poznáte tie prírodné bieliče ako sú jahody, či banánová šupka. No ja som našla čosi menej známe. Ak budete raz do týždňa približne desať minút prelievať v ústach (?) kokosový olej, vaše zuby budú svetlejšie. A okrem toho vám to prečistí ústnu dutinu. Funguje to aj s inými olejmi, no kokosový má najväčšiu účinnosť.

2. Zničená nabíjačka na mobil?
To poznáme asi všetci. A je tomu jednoduchá pomoc! Požite strunku z pera a nabíjačka prežije.


3. Zamotané slúchadlá?
Na túto otázku je viac správnych odpovedí, no jednou z najjednoduchších a najpraktickejších (podľa mňa) je malý štipec. Jednoducho zatočte slúchadlá a zopnite ho štipčekom.

4. Máte v skrini priveľa oblečenia a neviete ktoré vyradiť?
Tento tip je na trochu dlhšiu dobu, no ja osobne si myslím, že je vcelku dosť užitočný. Zaveste si na začiatku roka všetky vešiaky naopak. Akonáhle si oblečenie vyberiete, oblečiete a vrátite späť, vešiak otočte. Na konci roka (alebo po istej dobe) vyraďte oblečenie, ktoré nebolo ani raz oblečené (vešiak je naopak).


5. Bojíte sa krádeže peňazí?
Papierové bankovky vložte do menšej obálky a do obalu z vložky, nikto ich neukradne!

6. Posúvanie stránky pomocou medzerníka (aj hore)
Pravdepodobne väčšina z vás vie, že keď stlačíte na klávesnici na počítači medzerník, stránka, ktorú si prezeráte, sa posunie nižšie. No viete, že sa to dá aj naopak? Aby ste sa posunuli hore, podržte tlačidlo shift a stlačte medzerník.

7. "Stalking" na Snapchate?
Možno sa to niektorým z vás bude zdať vtipné, ale predsa to sem dám. Chcete si screenshotnuť fotku z niekoho MyStory na Snapchate, ale nechcete, aby o tom vedel? Na to existuje jednoduché riešenie! Načítajte si danú MyStory, potom zapnite na mobile letový režim, kliknite na MyStory, screenshotnite, Snapchat vypnite a je to! Aj keď teraz letový režim zapnete, danému človeku nebude ukazovať, že by ste mu screenshotovali príspevky.

8. Ako dostať permanentnú fixku z čohokoľvek?

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt life hacks

Dúfam, že vám niečo z tohto pomôže, rada si prečítam vaše názory, reakcie, prípadne ďalšie tipy v komentároch. A prajem vám krásny nový rok!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára